Certificeringer: ISO 22000 HACCP Hygiejne • ISO 9001 Kvalitet • ISO 14001 Miljø

Airtec® Academy

Kom med bag kulisserne, når Airtec® installerer og servicerer et luftfugtighedssystem

Ønsker du at vide mere om design og installation af luftbefugtningssystemer? Airtec® Academy er en serie videoer, der viser, hvordan vi håndterer installation, opstart og service af et luftfugtighedssystem.

I Airtec® Academy kan du følge de enkelte trin i installation, idriftsættelse og service af et af vores befugtningssystemer. Airtec® Academy er en mulighed for at få en større forståelse af et sådant system - enten for virksomheder, der overvejer fordelene ved et luftbefugtningssystem, eller for virksomheder, der overvejer at blive en af vores servicepartnere.

Videoerne er tænkt som interne træningsvideoer for Airtecs egne medarbejdere og forhandlere, men vi ønsker at dele dem med alle, der har interesse i denne type installation.

Videobaseret træningsprogram i samarbejde med Airtec®-repræsentanter

Airtec® Academy består af en serie videoer, der detaljeret viser de enkelte trin i opsætning og idriftsættelse af et Airtec® luftbefugtningssystem.

Airtec® følger altid en struktureret og grundig tilgang, når vi designer og installerer et luftbefugtningssystem, og det er vores håb, at Airtec® Academy giver et indblik i vores måde at arbejde på - og også hvordan vi forventer, at vores kunder og partnere arbejder med systemerne.

Med lanceringen af ​​Airtec® Academy ønsker vi at inspirere og uddanne vores kunder, så de er godt forberedt, når de går i gang med et nyt projekt - og vi ønsker også at vise vores systematiske tilgang til arbejdet.

Videoerne er ikke beregnet til at fungere som en guide, men kun som inspiration. Alt arbejde med design, installation, idriftsættelse og service af et Airtec® luftbefugtningssystem må kun udføres af Airtec® eller af vores certificerede partnere.

Installation og service af et Airtec® luftbefugtningssystem skal altid udføres af en lokal Airtec®-repræsentant eller af projektingeniører fra Airtec®.

Sådan får du adgang

Sådan får du adgang

Den første serie med videoer i Airtec® Academy er allerede online på vores hjemmeside. Flere videoer er under udvikling, hvor vi går i detaljer med vores Site Assessment og med servicering af systemerne.

Når du har fået adgang, kan du frit gennemse videomaterialet og bruge det som inspiration.

For at få adgang til videoerne skal vi først vide lidt om dig og din virksomhed. Udfyld denne formular, så kontakter vi dig og giver dig adgang til Airtec® Academy.

Få adgang til Airtec® Academy

 
 

Airtec® Site Assessment: grundlaget for ethvert luftbefugtningssystem

 
 

Grundlaget for alt arbejde med et luftfugtighedssystem er det, vi kalder en Site Assessment.

For at vi kan tilrettelægge et ordentligt befugtningsprogram for en virksomhed eller en kommerciel bygning, er det vigtigt, at vi først har undersøgt bygningen.

En Site Assessment er resultatet af vores gennemgang af selve bygningen, uanset om det er produktionsanlæg eller en kommerciel bygning som f.eks. en kontorbygning eller et museum.

Først når vurderingen er klar, kan vi med sikkerhed afg’re den korrekte mængde vand, placering af individuelle dyser og forstøvere, vandkvalitetskrav og så videre - dette er et ekstremt vigtigt stykke arbejde, der skal gøres som det allerførste.

Site Assessment er en service, vi leverer gratis. Du kan læse mere om vores Site Assessment her >>

 
 
 

Airtec® SystemGuide

 
 

Airtecs SystemGuide er et af flere vigtige dokumenter, der vedrører installation, betjening, service og vedligeholdelse af et Airtec®-luftbefugtningssystem.

Det giver instrukser til kontrol af vandkvaliteten samt detaljerede beskrivelser og tekniske data for alle komponenter i et luftfugtighedssystem.

SystemGuiden giver også vores partnere relevante information om reservedele, tjeklister, systemopstart og så videre.

Du kan downloade en del af SystemGuide til inspiration her >>

 

 

Relaterede artikler