Certificeringer: ISO 22000 HACCP Hygiejne • ISO 9001 Kvalitet • ISO 14001 Miljø

 

Rådgiver og installatør

Et overblik over de ressourcer, der er stillet til rådighed for vores partnere til løsninger med luftbefugtning. Processer og vejledninger udviklet i henhold til certificerede standarder ISO 9001, 14001 og 22000.

Metodisk og effektiv proces

Er du rådgivende ingeniør eller installatør og har din kunde et projekt omkring luftbefugtning med højtryks luftbefugtning – så kan vi hjælpe dig.

Hos Airtec har vi udviklet en metodisk og effektiv proces til samarbejde og udviklingen af den type projektforløb. Det sikrer dig en skræddersyet og troværdig løsning, som du eller vi kan præsentere for din kunde. Processen dækker blandt andet følgende områder:
 

 • Sparring og rådgivning
 • Installation og aflevering
 • Dokumentation og overdragelse
 • Drift og service

Få overblik over ressourcer

Den metodiske proces tager udgangspunkt i dialog, guides og dokumenter, der hjælper dig med at afdække din kundes behov. En effektiv proces omkring dataindsamling, analyse, dialog og design sikrer kvalitet i løsningen og økonomien i projektet.

På denne side finder du et overblik over de ressourcer, vi stiller til rådighed for samarbejdet:

 • Airtec Project Engineering
 • Airtec SystemGuide
 • Airtec QuickGuide
 • Airtec Academy træningsvideo

Vil du downloade vores guides og relevant materiale, skal du udfylde kontaktformularen nederst på siden, så sørger vi for adgang til netop det materiale, der passer til dit projekt.

Project Engineering

Project Engineering er Airtecs metodiske projektdesign til løsninger med luftbefugtning.

Processen beskriver hvordan vi sammen med dig kommer fra første kontakt til en gennemarbejdet projekt-evalueringsrapport på 12-14 sider, som i detaljer beskriver og illustrerer vores anbefalinger i forhold til den mest optimale løsning på til dit behov, som du eller vi kan præsentere for din kunde – en proces som vi investerer tid og ekspertise i uden omkostninger for dig.

Quickguides installation

Denne sektion indeholder samlevejledninger til Airtec luftbefugtningsanlæg, som sikrer en effektiv og ensartet installation med fokus på de vigtigste elementer. Her er samlet mere end 25 års erfaring i opbygning og installation af kundespecifikke løsninger med luftbefugtning med højtryks-luftbefugtning

  

HydroOne

HydroOne er en retningsbestemt forstøver, der egner sig godt til lav-loftede installationer og integreres effektivt i mere komplekse proces-miljøer og kontorer.

HydroTrio

HydroTrio er en centrifugal-ventileret, retningsbestemt forstøver, der bliver benyttet i mere komplekse og større proces-miljøer, hvor behovet for fleksibiliteten, som forstøveren tilbyder, er påkrævet.

HydroJet

HydroJet er en 360-graders ventileret forstøver, som er velegnet til store, højloftede produktionsmiljøer. Enheden bliver ofte benyttet i produktionsmiljøer, hvor der er god plads og der skal leveres store mængder forstøvet vand.

HydroSens RO Softening

HydroSens RO Softening er en frekvensomformet højtrykspumpe med PLC styring, blødgøring og omvendt osmose. En hygiejnisk og energi-effektiv løsning med stor driftsstabilitet og effektiv økonomi. Enheden forsyner op til 10 zoner InRoom-befugtning eller 3 x AHU kanalbefugtning med op til 1200 liter vand i timen. Anlægget kan fjernovervåges med Scada software.

HydroSens RO Carbon softening

HydroSens RO Carbon softening er en frekvensomformet højtrykspumpe med PLC styring, blødgøring, kulfilter og omvendt osmose. En hygiejnisk og energi-effektiv løsning med stor driftsstabilitet og effektiv økonomi. Enheden forsyner op til 10 zoner InRoom-befugtning eller 3 x AHU kanalbefugtning med op til 1200 liter vand i timen. Anlægget kan fjernovervåges med Scada software.

HydroSens AHU wet chamber

En step by step guide til opbygning af vådkammer til adiabatisk befugtning med fokus på hygiejne og høj effektivitetsgrad.

Quickguides startup

Vores samling af startup quickguides hjælper dig sikkert og detaljeret gennem processen med opstart af Airtec luftbefugtnings-anlæg efter korrekt installation. Detaljerede animationer af anlægget og alle handlinger i nummereret rækkefølge gør det let og sikkert at sikre korrekt opstart. 

  

HydroSens AHU

Denne vejledning guider dig visuelt igennem hele processen i forbindelse med opstart af Airtec HydroSens AHU. 

HydroSens InRoom

Denne vejledning guider dig visuelt igennem hele processen i forbindelse med opstart af Airtec Hydrosens InRoom. 

RO Inline

Denne vejledning guider dig visuelt igennem hele processen i forbindelse med opstart af Airtec ROInline. 

Softening

Denne vejledning guider dig visuelt igennem hele processen i forbindelse med korrekt opstart af Airtec Softening. 

Carbon Filter

Denne vejledning guider dig visuelt igennem hele processen i forbindelse med korrekt opstart af Airtec Carbon Filter. 

Airtec Academy video guides

Airtec Academy install part 1

I denne 11-minutters video bliver du taget igennem pre-installations check og udpakning, placering af elementerne i installationen samt væg-installation og vand-tilkoblinger.

Airtec Academy install part 2

I denne 22-minutters video bliver du taget igennem site inspection og layout-tegninger, installation i den første zone samt startup water treatment, Hydrosens og første zone.

Airtec Academy service check

I denne video bliver du taget igennem, hvordan du laver check og test af råvand, filtre, Softening, Carbon, RO Inline, HydroSens og forstøvere. 

SystemGuide

Airtec® SystemGuide indeholder vigtig information vedrørende Airtec® luftbefugtningssystemer. Sammen med relevante el tekniske diagrammer, brugermanualer, trænings videoer og projekt evaluerings rapporter, er SystemGuide en del af den dokumentation vi benytter til vores systemer.

Airtec® SystemGuide dækker:

 • Generel system overblik
 • Datablade på alle komponenter i Airtec® luftbefugtningssystem
 • Installation guide
 • Instruktion til opstart og overdragelse
 • Fejlfinding
 • Reservedele og forbrugsstoffer

IX- og HX-diagram

IX/HX-diagrammet, også kendt som det psykrometriske diagram eller Mollier-diagrammet, er ét af de mest værdifulde værktøjer, når du skal designe et luftbefugtningsanlæg. De to diagrammer viser sammenhængen mellem luftfugtighed, temperatur og energi i luften. Du benytter værdierne fra diagrammerne til at beregne den optimale luftfugtighed.

 

Forespørg på adgang til dokumenter og materialer ved at udfylde formularen