Certificeringer: ISO 22000 HACCP Hygiejne • ISO 9001 Kvalitet • ISO 14001 Miljø

Specialister i luftbefugtning

Airtec® er din specialist, når det handler om at designe, installere og servicere luftbefugtningssystemer til industrielle faciliteter, erhvervsbygninger og lager.

Vores mål er at sikre et produktivt miljø i dit produktionsanlæg og i dine ingeniørprojekter.
 
For os betyder produktivt miljø at vi giver mulighed for at opretholde det optimale niveau af luftfugtighed.
  • Beskyt udstyr mod ESD
  • Opbevar råvarer og produkter under optimale fugtighedsforhold
Det gør vi ved at fokusere på højtryksluftbefugtningsløsninger til kommercielle bygninger og produktionsanlæg. Vores løsninger hjælper med at bevare en produktiv luftfugtighed og reducerer risici forbundet med:
Svævestøv
Elektrostatiske udladninger
Udtørring
Adiabatisk køling

Airtec® luftbefugtningssystemer er i drift over hele verden og sælges og serviceres gennem et stærkt netværk af distributører og agenter.

I industrielle anlæg hjælper Airtec® luftbefugtningssystemer med at optimere oppetid og eliminere problemer forbundet med statisk elektricitet, svævestøv, udtørring af produkter og overvarme.
Med vores erfaring og tekniske knowhow kan vi hjælpe dig med at afklare de fordele, du og dine kunder kan forvente ved at installere et luftfugtighedssystem fra Airtec® - og vi kan også præcist beregne ROI og energibehov.

Rådgivning og konsulentydelser

Vi tilbyder rådgivning og designhjælp til rådgivende ingeniører, VVS-specialister, facility managers, maskinbyggere og leverandører af råvarer.

FÅ MERE VIDEN I VORES BLOG

Læs mere om hvordan man skaber og fastholde et produktivt miljø