Certificeringer: ISO 22000 HACCP Hygiejne • ISO 9001 Kvalitet • ISO 14001 Miljø

Højtryksluftbefugtningsanlæg bliver som regel anvendt i produktionsmiljøer og i større bygninger som f.eks. kontorer. Men vi har faktisk designet og installeret løsninger i nogle ganske usædvanlige miljøer. Så vi er klar på enhver udfordring

Overordnet set kan en luftbefugtningsløsning fra Airtec® hjælpe med at skabe et produktivt miljø alle steder, hvor der kan opstå problemer med svævestøv, statisk elektricitet, udtørring og overvarme. Vores løsninger bliver f.eks. brugt på krydstogtsskibe, hvor man ønsker at køle de udendørs arealer ved hjælp af adiabatisk køling. Vi holder også luftfugtigheden oppe i zoologiske haver og botaniske haver, så både dyr og planter trives bedst muligt.

I andre tilfælde har vores løsninger været med til at skabe en visuel effekt – f.eks. i forlystelsesparker, som står og mangler en ildsprudende drage eller en dampende heksekedel. I sportsarenaer giver vores løsninger både køleeffekt og en dramatisk visuel effekt ved at udsende røg, der kun består af vanddamp.

Vores specialviden og mange års erfaring kan bruges alle vegne, hvor der er behov for at kontrollere luftfugtigheden. Vi hjælper dig med at skabe den helt rigtige, integrerede løsning, og vores ekspertise er aldrig længere væk end et telefonopkald.

FÅ MERE VIDEN I VORES BLOG

Læs mere om hvordan man skaber og fastholde et produktivt miljø