Certificeringer: ISO 22000 HACCP Hygiejne • ISO 9001 Kvalitet • ISO 14001 Miljø

Uanset om du er rådgivende ingeniøre eller VVS-specialist - så lad os hjælpe med rådgivningen. 

Airtec® kan hjælpe med at beregne de korrekte indstillinger og vandkrav, der skaber de produktions- eller indeklimaforhold, der er specificeret i udbudsmaterialet.

Kanalbefugtning

AHU-produkter (Air Handling Unit) til integration i ventilationssystemer

Luftbefugtning til rum

Højtryksluftbefugtning til rum

Kontrolsystemer

HydroSens™ højtrykspumper og kontrolenheder

Konsulentydelser

Vi yder professionel rådgivning til ingeniører og specialister

Service

Service og vedligehold af luftbefugtningssystemer

Hver gang du står overfor et projekt, der muligvis kræver et højtryksluftbefugtningssystem, kan Airtec® træde til med vores specialkendskab.
 
Airtec® kan hjælpe med at beregne de korrekte indstillinger og vandkrav, der skaber de produktions- eller indeklimaforhold, der er specificeret i udbudsmaterialet.
 
Airtec® luftbefugtningsteknologi kan øge produktiviteten, maksimere oppetid og forbedre indeklimaet i produktionsfaciliteter eller kommercielle bygninger, hvor der kan opstå problemer i forbindelse med:

   SVÆVESTØV   STATISK ELEKTRICITET   UDTØRRING   ADIABATISK KØLING

Anlægsvurdering

I eksisterende installationer uden luftfugtningssystemer tilbyder Airtec® en gratis vurdering af anlægget, hvor vi ser på behovet og mulighederne for luftbefugtningsteknologi - alt sammen for at afhjælpe de problemer, produktionen står overfor.
Læs mere om anlægsvurdering her.
Tag også et kig på vores cases og se, hvordan vi har forbedret produktiviteten og det generelle indeklima for vores kunder: