Certificeringer: ISO 22000 HACCP Hygiejne • ISO 9001 Kvalitet • ISO 14001 Miljø

Undgå tørre øjne og svælg, hovedpine og udmattede medarbejdere

Tør luft i kontorer og andre større bygninger kan have en lang række negative følgevirkninger – tørre øjne, hoste og hovedpine, for bare at nævne nogle.

Dårligt indeklima kan påvirke både dine ansatte og din bundlinje i negativ retning. Her forklarer vi hvorfor.

Et godt indeklima med den rigtige luftfugtighed er en vigtig faktor, når det handler om at forbedre både dine medarbejderes velbefindende og din bundlinje.

De fleste er gode til at sørge for udluftning og temperaturstyring derhjemme, men det kniber, når vi er på arbejde – selv om vi er der mange timer hver dag.

Det gælder navnlig om vinteren, hvor indeklimaet er under særligt hårdt arbejde på grund af de lavere temperaturer. Den store forskel mellem temperaturerne ude og inde betyder, at den relative luftfugtighed falder, når luften indenfor varmes op – det gælder også, selv om det regner eller sner udenfor.

I et tørt miljø er det nemt for virus at sprede sig i luften. En lav luftfugtighed kan altså betyde flere sygedage.

Undgå tør luft

Heldigvis er der flere ting, der kan gøres for at undgå tør luft og dårligt indeklima på arbejdspladsen. Hvis luften er for tør, gælder det om at øge luftfugtigheden.

Første skridt er at holde temperaturen på 20 – 22° C, og gerne lavere endnu. Bliver det for koldt på kontoret, så tag mere tøj på eller undersøg, om det trækker. Hjælper det ikke på den tørre luft, kan et luftbefugtningsanlæg være svaret.

Et automatisk luftbefugtningsanlæg fra Airtec® tilfører fugt til lokaler med et tørt indeklima. Hos Airtec® er vi specialister i at designe den perfekte løsning til hver enkelt bygning – vi sælger aldrig standardsystemer.

Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere om vores luftbefugtningsløsninger og hvordan vi kan hjælpe jer med at opnå et bedre arbejdsmiljø.

Kontakt os og hør mere

FÅ MERE VIDEN I VORES BLOG

Læs mere om hvordan man skaber og fastholde et produktivt miljø