Certificeringer: ISO 22000 HACCP Hygiejne • ISO 9001 Kvalitet • ISO 14001 Miljø

BREITSAMER® forbedrede sin produktivitet med AIRTEC®

Et af de største genbrugsfirmaer i München, Tyskland, forbedrede arbejdsmiljøet og produktiviteten ved at installere et luftbefugtningssystem fra Airtec®.

Dårligt klima påvirkede arbejdstagernes helbred og produktivitet

Før installationen af ​​luftbefugtningssystemet fra Airtec® led Breitsamer®-anlægget af forskellige problemer relateret til støv. Problemerne påvirkede både medarbejdernes sundhed og produktiviteten på webstedet. De ansatte måtte bære masker og var nødt til at holde sig til kortere skift. Det betød et stigende antal sygedage, produktionsstop og reduceret produktionsydelse.

Luftbefugtning gav et bedre klima og øget produktivitet

Luftbefugtningssystemet fra Airtec® optimerede ydelsen, hvilket betød, at forventningern til Breitsam® fra kunderne blev opfyldt. Ud over at reducere støv og kontrollere fugtighedsniveauet, havde installationen af ​​Airtecs befugtningssystem en betydelig indflydelse på arbejdsmiljøet og medarbejdernes velvære.

En anden positiv bivirkning fra investeringen i højtryksbefugtningssystemet fra Airtec® var en væsentlig reduktion i lugten fra materialet.

Kundetilpassede løsninger giver optimal ydelse

Til installationen på Breitsamer®-anlægget blev der valgt et rustfrit rørsystem med dyser og drejesokler. For at opretholde en god vandkvalitet i vandtilførslen blev et skylbart forfilter integreret i vandforsyningen sammen med en blødgøringsenhed, som kan fjerne calcium og magnesium. Derudover blev et hygiejnisk filter med UV-enhed føjet til systemet.

Systemet hos Breitsamer® fungerer med 7 zoner og et vandforbrug op til 832 liter i timen. Pulseringsfunktionen garanterer en individuel justering for hver zone i anlægget.

Kontakt os idag og hør, hvordan vi kan hjælpe

Relaterede artikler