Certificeringer: ISO 22000 HACCP Hygiejne • ISO 9001 Kvalitet • ISO 14001 Miljø

Teknisk assistent søges til Airtec A/S

Udvikling af produkter, processer og dokumentation - lyder det spændende?


Om Jobbet:

Vi tilbyder en fast stilling som teknisk assistent til produktudviklingsafdelingen, hvor du indgår i et lille dynamisk team med direkte reference til den tekniske chef. Afdelingens opgave er, at udvikle og kvalitetssikre produkter, processer, komponenter og dokumentation.

Dine arbejdsopgaver er blandt andet konstruktion, dokumentation, styklister, tegninger, PLC programmering, support samt sourcing og validering af komponenter og leverandører. 

Du får arbejdsplads i Lemvig, men jobbet kan indeholde rejsedage. Jobbet er afvekslende og udbyttet af din indsats er vigtig for virksomhedens fortsatte udvikling. Engelsk er nødvendigt for at løse dine opgaver.

Om dig:

Du har en bred teknisk viden og nysgerrighed, som gør det naturligt for dig at gribe og udvikle de opgaver, der kommer i din retning. Dine administrative evner og dit afslutter-gen giver dig overblik og evnen til at få opgaverne gjort færdige.

Du arbejder selvstændigt og har fokus på at optimerere rutiner og manualer, når det er relevant. En god forståelse for el og automatik vil være en fordel.  

Du formår at anvende egne ressourcer såvel som både interne og eksterne ressourcer til at få opgaverne løst på effektiv vis. Du har nemt ved at forventningsafstemme opgaverne, så kolleger og partnere ved, hvad der skal gøres. 

Nøgleord i jobbet: Teknisk, administrator, afslutter, kreativ.

Om Airtec® A/S:

Producent og leverandør af løsninger med luftbefugtning til industrien og bygninger med kommercielt formål. Airtec® leverer løsninger primært i Europa, men der leveres anlæg over det meste af verden via egne salgskontorer samt lokale partnere. Vi er 12 medarbejdere heraf 7 i Danmark samt et stort netværk af partnere og samarbejdspartnere.

Der er en stor bredde i opgaverne. Hver medarbejder bærer en række nøgleopgaver og i tillæg en række sekundære opgaver. Omgangstonen er direkte og sammenholdet er personligt.

Er du interesseret:

Send din ansøgning, CV og relevante bilag til mail: airtec@airtec.dk – Eller ring til teknisk chef Niels Nørgaard på telefon 22231311. Ansættelse sker hurtigst muligt. Vi indkalder løbende egnede kandidater.